-etti- 2011.12.11. 14:29

Gerzson Rezsója 3.

Bonzsúr!

Ismét a Gerzson Rezsójából köszöntöm Önöket, kedves Olvasóim! Rendkívüli gasztroposztomban egy a mindennapokat gyakran megkeserítő problémára szeretnék megoldást ajánlani. Gondolom, Önökkel is sokszor előfordul, hogy a plüssmacskájuk ellenállhatatlan, már-már szánalmat keltő tekintettel bágyadtságra hivatkozik, mondván, hogy leesett a vattacukorszintje.

Mit tehetünk ilyen esetben?

Semmiképpen se álljunk neki afféle Csokoládés Mandulatortát sütni, ami a szakácskönyv szerint másfél óra alatt elkészíthető, mert az a mi időzónánkban másfél napot jelent.

Készítsünk inkább tejbeparát a gyors sikerélmény, illetve helyzetkezelés érdekében. Forraljunk fel egy liter tejet, édesítsük cukorral, szórjunk bele búzadarát, és kevergetés közben folyamatosan parázzunk, hogy ne legyen csomós a végeredmény. Az elkészült pépet öntsük tálkákba, és hintsük meg cukrozott kakaóval.

Remélem, senki sem keveri össze, mert attól kidobom a pamacsot.

Jó étvágyat, Muffin!

Gerzson 

A bejegyzés trackback címe:

https://ettimese.blog.hu/api/trackback/id/tr103455396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása