2011.12.11. 14:29
Gerzson Rezsója 3.
Bonzsúr!
Ismét a Gerzson Rezsójából köszöntöm Önöket, kedves Olvasóim! Rendkívüli gasztroposztomban egy a mindennapokat gyakran megkeserítő problémára szeretnék megoldást ajánlani. Gondolom, Önökkel is sokszor előfordul, hogy a plüssmacskájuk ellenállhatatlan, már-már szánalmat keltő tekintettel bágyadtságra hivatkozik, mondván, hogy leesett a vattacukorszintje.
Mit tehetünk ilyen esetben?
Semmiképpen se álljunk neki afféle Csokoládés Mandulatortát sütni, ami a szakácskönyv szerint másfél óra alatt elkészíthető, mert az a mi időzónánkban másfél napot jelent.
Készítsünk inkább tejbeparát a gyors sikerélmény, illetve helyzetkezelés érdekében. Forraljunk fel egy liter tejet, édesítsük cukorral, szórjunk bele búzadarát, és kevergetés közben folyamatosan parázzunk, hogy ne legyen csomós a végeredmény. Az elkészült pépet öntsük tálkákba, és hintsük meg cukrozott kakaóval.
Remélem, senki sem keveri össze, mert attól kidobom a pamacsot.
Jó étvágyat, Muffin!
Gerzson
Szólj hozzá!
Címkék: gerzson gerzson rezsója
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.