-etti- 2012.01.15. 18:35

Muppets

Sziáú!

Némi taktikai megoldás után – kitartott házi plüssnek adva ki magunkat – tegnap este sikeresen bejutottunk az egyik – neve elhallgatását kérem – budapesti pláza mozijába. Elkeserítő, hogy olyan időket élünk, amikor a magunk fajta plüssnek ilyen cselhez kell folyamodnia, hogy megnézhessen egy neki szóló filmet. Kétségbeejtő! Már-már ott tartottunk, hogy hazajövünk, és megpróbáljuk valahonnan leölteni… 

Na, de végül mégiscsak túljártunk a jegyszedők eszén, kerülve minden feltűnő kiegészítőt (popcorn, cola), és elfoglaltuk jól megérdemelt helyünket a plüsshuzatos székeken. (Erre most inkább nem térnék ki ezúttal…)

A filmet imádtuk! De ha fordítva lenne, se mondanánk meg, elvégre nem minden nap forgatnak bábokkal egész estés nagyjátékfilmet. A példaképeimről pedig vagy jót, vagy semmit. 

A sztori egyébként nemcsak izgalmas, de néhol teljesen életszerű és megható. Breki vívódása, hogy vajon emlékeznek-e még a Muppetekre az emberek, egyáltalán van-e keresnivalójuk még a showbizniszben, számunkra is elgondolkodtató. Nap mint nap hasonló érzésekkel fogunk hozzá a blogíráshoz… A szétszéledt, különböző utakon járó Muppetek végül aztán újra összeállnak, hogy csináljanak egy nagy jótékonysági showt, amivel megmenthetik a Muppet Színházat. Azt nem árulom el, hogy sikerült-e nekik, inkább menjetek, és nézzétek meg a filmet!

Hogy némi kritikát is megfogalmazzak, tegnap óta értetlenül állunk azelőtt, hogy hogyan lehet vérrokonságban egy Muppet és egy ember. Ez már a mi képzelőerőnket is meghaladja. De legalábbis magyarázatra szorul. Reméljük, hogy a DVD extrák között majd szentelnek neki egy kisfilmet… Ráadásul az emberszínészek alakítása – hogy is mondjam – megint alul marad a vártnál. Ne vegyétek személyes sértésnek, kedvenc nem plüss, ám annál nagyobb plüssbarát Olvasóim, de Muppeték abszolút lejátszanak mindenkit. Még kedvenc színészem, Jack Black sem rúghat labdába mellettük. Apropó! Nagyon hiányoltam egy közös vinnyogós rockszámot Black úrral, Zoot és Floyd Pepper meg a többiek kíséretében! 

Összességében remekül szórakoztunk! Imádtuk Topi maci kis plüssmackóját! Kösz, Topi, hogy felvállaltad! És Miss Röfi! Szeretlek!!!

Muffin 

A bejegyzés trackback címe:

https://ettimese.blog.hu/api/trackback/id/tr113549592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása