Bonzsúr!

Nos, édes, kedves, drága Diákjaim! Begyem csücskei! Láthatjátok, hogy nem a levegőbe kelepelek. Elérkezett a Rettegett Félévi Bizonyítéka annak, miszerint ebben a néhány hónapban sem sikerült beletömnöm a fejetekbe mindazt, amit a magyar és a világirodalomról tudni illik.

Íme, ez AZ! A Félévi Bizonyítéka tanulmányaitoknak! … A helyetekben erre én nem lennék büszke. Szomorú, hogy a munkám gyümölcsét leginkább egy pirinyóra összeaszott, kukacjárta szilvához tudnám hasonlítani… Ezen még egy kis pálinkának is hiába ágyaznék meg! Pedig az most némileg javítana felbolyhosodott kedélyállapotomon… 

Ideje lenne elgondolkodni, hogy mi lesz belőletek így, ha nagyok lesztek! Ennyi sütnivalóval ugyanis még a kitartott házi plüss berkekben sem jósolok nagy jövőt. Ráadásul ahhoz nemcsak szőrösnek, de nagyon aranyosnak is kell lenni!

Szóval kapjátok össze magatokat a következő félévben, mert nekem bizonyíték kell, nem pirinyóra összeaszott, kukacjárta szilva! 

Gerzson

A bejegyzés trackback címe:

https://ettimese.blog.hu/api/trackback/id/tr393555808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása