Sziáú!

Köszönet a jóságos Cirmosnak, Gerzsonnak és Nektek, kedvenc Olvasóim, hogy felkapcsoltátok a villanyt a sötét alagút végén. Az utóbbi időben valóban teljesen kivetkőztem a bundámból. De rá kellett jöjjek, hogy a depresszió kiselejtezett plüssállatoknak való, az én szívdöglesztő imidzsemhez nem passzol.

Ilyen negatív hozzáállással sosem lesz belőlem – jó értelemben vett – celebplüss, és még a nőnemű rajongók körében is inkább szánalmat, mint szerelmet kelt, ha lógatom a bajszom.

Persze mint művész, ebből az időszakból is igyekszem profitálni. A gondolataimat dalban dorombolom el. Most éppen az utca emberének, akit valószínűleg nem érintett olyan mélyen a gazdasági válság, ha volt némi aprója egy plüssmacska művészetét honorálni…

Szóval kedves hasonszőrös ismerőseim, nem kell tovább aggódnotok bolyhos kedélyállapotom miatt. Remélve a legjobbakat ismét belevetem magam a pesti zenei életbe, a vad cicamicázásba és természetesen a blogolásba.

Muffin

A bejegyzés trackback címe:

https://ettimese.blog.hu/api/trackback/id/tr573768179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása