-etti- 2012.01.26. 17:18

Gerzsonsaláta

Bonzsúr!

A szőrös tarkójú plüssmakákó igazodjon ki Muffinon! Minden nap tud nekem valami meglepetést okozni ez a macska! Néhány hete még a diétája miatt kaparta a kárpitot, tegnap meg csaknem elette előlem a vacsorám.

Az a legújabb dilije, hogy havonta egyszer eszik valamilyen zöld színű dolgot. A múlt hónapban egy szelet marcipántortára esett a választása, de tegnap este az én madársalátámat kívánta meg. Mondjuk, nem csodálom! A madársaláta egy kis olívaolajjal meglocsolva – jaj, összecsomósodott a vatta a csőrömben – rendkívül nyami, továbbá zúzakímélő fogás.

Muffin – állítása szerint – mindig is kedvelte a szárnyas ételeket, ami alól a madársaláta sem kivétel. Sajnos… Gondolom, nem szorul további magyarázatra, hogy miért kapta a tegnap esti vacsora a „madárselátta saláta, ahogy Muffin szereti” elnevezést.

Gerzson 

A bejegyzés trackback címe:

https://ettimese.blog.hu/api/trackback/id/tr393856427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása