2012.02.06. 18:35
Gerzson Rezsója 5.
Bonzsúr!
Ez a Gerzson Rezsója különkiadása. Mai speciális gasztrobejegyzésemben egy hidegkonyhai receptet osztok meg Önökkel, kedves Olvasóim. Íme a menü: a „Hűvös Fogadtatás” fantázianévre keresztelt, gyorsfagyasztott hógombócok a’la Gerzson.
Ennek a vendégmenesztelő fogásnak az elkészítéséhez mindössze néhány HÓzzávalóra lesz szükségünk. Vegyünk 20-30 deka hódarát, ami minden -15˚C alatti háztartásban megtalálható, és addig gyúrjuk, amíg szilánkosra fagyott szárnyaink közt gombócokká nem áll össze. Az elkészült gombócokat porhóval meghintve, azon hidegében tálaljuk fel 5-8 méter távolságból, nem várt vendégeink és/vagy játékos kedvű barátaink számára.
Dermesztő étvágyat kívánok hozzá!
Gerzson
Szólj hozzá!
Címkék: gerzson gerzson rezsója
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.