Kedves Olvasók!

Pöttyös Fanni vagyok, plüssterapeuta, vattaturkász és az Etti mese új – „Pöttyös Fanni megmondja” című – rovatának főszerkesztője.

Itt publikált cikkeimben aktuális és örökzöld, mindenkit – de főleg a női olvasókat – foglalkoztató témákat boncolgatok.

Vatelin-nap. Lehet utálni, irigykedni az összefércelődött plüsspárok láttán, de tény, hogy mi, nők tűkön ülve várjuk a Vatelin-napot. Talán valóban nincs giccsesebb hagyomány a világon, minthogy Vatelin-napon a ’szerelemes’ plüssök megajándékozzák egymást a legváltozatosabb funkciójú, ellenben minden körülmények között piros és szív alakú ajándéktárgyakkal. A legtöbb plüss kidobja ettől a pamacsot!

Természetesen én is osztom azt a véleményt, hogy nem szabásminta alapján kell élni az életünket, és nem csak Vatelin-napon kell figyelmesebbnek lennünk párunkkal. Ugyanakkor nincs mit hímezni a dolgon! Minden nőnemű plüss- és textiltársam nevében kimondom: mi, nők mindannyian vágyunk rá, hogy ezen a napon a párunk még a szokásosnál is aranyosabb és puhább legyen. Szívesen halljuk újra és újra, hogy milyen gyengéd cérnaszálak fűznek össze minket. Vatelin-napon különösen vágyunk kedvesünk finom kézi öltéseire, és súlyos fejtömésünk ellenére is előszeretettel bújunk szőrös pamut ölelésébe. Szeretjük a selyemcukorkát, és nagyon tudunk örülni egy műszál virágnak. És nem győzőm hangsúlyozni: számunkra igenis fontos, hogy ne csak a játékbabát lássák bennünk!

Pöttyös Fanni 

A bejegyzés trackback címe:

https://ettimese.blog.hu/api/trackback/id/tr484104934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása