Bonzsúr!

Emlékeznek még Fredre? Kényeztető habfürdőim állandó társaságára? A lelki béka társamra? … Aggódom érte!

Napok óta nem találom. Nélküle még a plüssfürdő sem habzik annyira! Nem beszélve arról a szellemi magányról, ami a textíliám áztatása során fog el. Most kivel fogom megvitatni a plüssuniverzum nagy dolgait? Ki mesél nekem azokról az időkről, amikor a Nagy Fürdővízi Háborúban egy egész flotta játékhajó veszett a habokba, majd tűnt el végleg a Kádle-folyóban.

Hiányzik Fred éles sípolása. Bár az utóbbi időben talán a szokottnál is többet és hangosabban méltatlankodott. De mutassanak nekem, kedves Olvasóim, egy olyan gumibékát, aki nem sípol a mai kilátástalannak tűnő politikai, gazdasági helyzetben!

Egy szakkönyvben olvastam a következőt: 

„A béka cserépbe ültetve szúrós növénnyé változik, amit néha-néha locsolni kell és kaktusznak nevezni. De ne várjuk, hogy virágozzon, mert az már túlzás lenne.”*

Komolyan aggódom…

Gerzson

 

*Forrás: Kaszás György – Elek Lívia – Pap Tibor: Amit a békákról feltétlenül tudni kell. MTI Foto, Budapest

A bejegyzés trackback címe:

https://ettimese.blog.hu/api/trackback/id/tr54119952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása