-etti- 2012.02.23. 18:24

Torkos Muffin

Sziáú!

Ne kérdezzetek semmit! Nem volt egyszerű felírni! Olvashatóan!!! Folyamatosan forgott az a nyavalyás óra. Nem csoda, hogy mindenki engem bámult a Nyugati téren!

De azért örülök, hogy jól sikerült a tegnapi névnapi meglepetés. Szerintem Gerzson arcára minden ki volt varrva. Nem tudta leplezni az érzéseit.

A legjobbkor jött ez a Gerzson-nap! Valamiért az volt az érzésem, hogy mostanában kicsit a begyében vagyok kedves lakótársamnak. Mondjuk, elképzelésem sincs, hogy miért. Magunk közt szólva, sokszor ok nélkül húzza fel a csőrét… 

De azért bírom a jómadarat! És remélem, díjazza annyira a tegnapi meglepetésemet, hogy ma este – torkos csütörtök alkalmából – valami finom vacsorával kényezteti szövésben lévő plüssöm.

Muffin

A bejegyzés trackback címe:

https://ettimese.blog.hu/api/trackback/id/tr524187601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása