-etti- 2012.02.26. 17:37

Gerzson jelenti

Bonzsúr!

Nemsokára itt a tavasz! Ez okból üzenem kedves burzsoá barátaimnak, akik hónapok óta banánszoknyában koktéloznak a trópusi tengerpartokon, hogy lassan megszakíthatják nyaralásukat, és visszatérhetnek csoportos afrikai utazásukról.

Ahogy a mögöttem kivetített térképen is látható a főváros környékén a vatelinfelhőzet mellett sok napsütés várható. A hőmérséklet plüss, azaz plusz 6-10˚C között alakul, ami azt jelenti, hogy akár egy szál plüssben is kimerészkedhetünk a szabad levegőre.  

Ahogy a közismert mondás tartja, ha Gerzson napján a plüss fázik, egész nyáron szőrig ázik. Ha igaz a szólás, idén nyáron nem kell attól tartani, hogy a strandokat ellepnék a sok csapadék felszívásától eldeformálódott testű plüssállatok.

Gerzson 

A bejegyzés trackback címe:

https://ettimese.blog.hu/api/trackback/id/tr844211090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása