-etti- 2012.02.29. 20:24

Re: Képfejtvény 1.

Helló!

Drága gyapjas lelkű, pallérozott eszű Olvasóim! Meg se tudom számolni a négy patámon, hogy mennyi válasz érkezett első képfejtvényünkre! (Egyébként öt…)

Mielőtt ezek a zseniális ötletek a „korábbi bejegyzések” elfeledett bugyrában landolnának, úgy gondoltam, publikálom őket a blog hasábjain is, mert nem venném gyapjas lelkemre, ha ezek a szösszenetek nem jutnának el az Etti mese azon olvasóihoz, akik a mai napig nem bérelnek saját adatlakot a Fészekbúk nevezetű újépítésű közösségi lakóparkban. (És akiknek – e tényből kifolyólag – a létezése is felettébb kétségbe vonható…)

Következzenek tehát a zseniális ötletek:

„Szia LászLó :)! Földhözragadt, csökevényes, GYES-es, elkorcsosult agyammal nem tudom másképp értelmezni a képet: szeretnél jobb formába kerülni a tavaszra, ennek érdekében súlyzózol, a pelyhes külcsínt szálkásra váltod. Hm?” (Judit)

„SúlyemeLó” (Károly)

„Ne feledje LászLó,

Sportolás után: izzadásgátLó!” (Emília)

„Kondi-cionáLó! :)” (Jani)

Én – mint „pelyhes külcsínű” plüssló – csak annyit tudok mindehhez hozzáfűzni, hogy :-)

A helyes válasz pedig: LÓERŐ! Ezt küldte be nekünk Enci is, akinek hozzászólását – annak pajzán tartalma miatt – most nem áll módomban bemásolni, de itt megtaláljátok!

Még egyszer köszönjük a kommenteket! A többiek nevében megígérem, hogy a jövőben még gyakoroljuk a képfejtést! Addig is a lóerő legyen Veletek!

LászLó 

A bejegyzés trackback címe:

https://ettimese.blog.hu/api/trackback/id/tr734226991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása