Kedves Olvasók!

Pöttyös Fanni vagyok, plüssterapeuta, vattaturkász és az Etti mese „Pöttyös Fanni megmondja” című rovatának főszerkesztője.

Itt publikált cikkeimben aktuális és örökzöld, mindenkit – de főleg a női olvasókat – foglalkoztató témákat boncolgatok.
 

Minő nap ez a mai, kedves hölgytársaim? :-) Mivel egy gombostűfejnyi bizodalmam sincs a mai férfiakban (mindegyik rongy alak), megragadom a lehetőséget, hogy – mint nő a nőnek – kitűnő napot kívánjak Önöknek!

Mondjuk ki őszintén: megérdemeljük! Évente egyszer nekünk is jár egy kimenő nap! Amikor nem szaggatunk galuskát a pörkölthöz, amikor hagyjuk gyűlni a maszatos edényeket a mosogatóban meg a foltos ruhákat a szennyes tartóban, amikor nem simogatjuk tüzes vassal a kimosott ruhákat, és nem visszük le sétálni a fotel lába alatt punnyadó porcicánkat.

Bizony, kedves nőnemű plüss- és textiltársaim, ez a nap rólunk szól! A NŐről, aki aranyos, bájos, ügyes, különleges, akinek sose lehet tudni, milyen cérnaszálak kavarognak a fejében, és aki március 8-án igenis megérdemel egy szem selyemcukorkát és egy műszál virágot!

Á, de rongyosra beszélhetem a számat…

Pöttyös Fanni

A bejegyzés trackback címe:

https://ettimese.blog.hu/api/trackback/id/tr884298157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása