-etti- 2012.03.12. 18:43

Re: Képfejtvény 2.

Sziáú!

Az elmúlt napokban ismét tanúbizonyságát adtátok annak, kedvenc Olvasóim, hogy nem holmi vattával van kitömve szépen szabott fejetek. Ennyi ötletes megoldás és kreatívság láttán, azt kell mondjam: – de ne bízzátok el magatokat – büszke vagyok, hogy ilyen fantáziadús olvasótábort tudhatunk magunkénak! Tényleg szórakoztatóak vagytok, és ez egy jazzdorombos plüssmacska szájából komoly dicséret! (Lehet vele dicsekedni otthon meg a munkahelyen!)

A kreatív próbálkozások sorrendben a következők:

„Vicsorgólya”

„Gólyarémhír”

„Macskajaj elhárító gólya”

„Dr. Gerzson pszichomacskalitikus”

„Zombi Muffin éhes! :)”

Ezen fejtvények mindegyike megérdemelne egy kisebb elemzést, de ezt meghagyjuk Dr. Gerzson pszichomacskalitikusnak, illetve Nektek a „Szóljatok hozzá” rovatban.  

A helyes megfejtés egyébként a „madárijesztő” volt, bár azok is közel jártak a megoldáshoz, akik a „gólyafos”-ra adták le voksukat. A kulisszák mögött valóban plüssguanóközeli állapotok uralkodtak színészi átlényegülésemnek és természetesen a sminkemnek köszönhetően. A nyertesek: a már törzsfejtőnknek számító Enci (reméljük, már megnyugodtál) és Károly. Ezúton kívánjuk teljes szívünkből, hogy egyszer legyenek Ők is milliomosok!

Muffin 

A bejegyzés trackback címe:

https://ettimese.blog.hu/api/trackback/id/tr294312542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása