Sziáú!

A rekkenő napsütés, egy zajérzékeny, dolgozatok fölött fejét lóbáló lakótárs és egy elhanyagolt fémbizgentyű elég indok volt ahhoz, hogy ma délután kiköltöztessem a plüssöm a zöldbe.

A Városligetben gyakorolni tök állat! Ahogy a természet lágy ölében dorombolok, egyfajta spirituális érzés kerít hatalmába… Mintha összefércelődne a plüssöm fű-fa-virággal. (Csak szeretném…)

Persze a közönség rémes! Dilettánsok! Egyfolytában mászkálnak… Mosolyognak, lefotóznak, de a következő refrént már nem várják meg. Úgy tűnik, a Ligetben csak a kacsák értenek a jó macskazenéhez. Szépen, érkezési sorrendben helyet foglaltak a tavon… Igazi Woodstock hangulat!

Kedvenc Olvasóim, hol vagytok Ti ilyenkor?

Muffin

2 komment

Címkék: muffin

A bejegyzés trackback címe:

https://ettimese.blog.hu/api/trackback/id/tr564331463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pettymeg 2012.03.22. 14:16:16

nem megyünk Cannibal Corpse koncertre a club 202be?

jeremy.s 2012.03.22. 15:16:48

de kéne! már én is kinéztem de azért az odébb van... te a Bazar Bizarban ebben magyarul pofáznak a Kis Hercegről pedig svájci ám!
süti beállítások módosítása