Sziáú!

Nos, Muffin, ideje szembenézned magaddal! Most, hogy a hétvégén már a 200. bejegyzést is meghaladta a blog – azt a kétszázát! –, érthetetlen, hogy még mindig nem találtál senkit, aki naphosszat babusgatná a plüssöd!

Mi lehet a gond? Hol van a hiányzó láncszem? … Talán túl szőrös vagyok? Bök a bajszom? Nem érezni az öblítő illatát a bundámon? … A szövegemmel biztos nincs baj. Olyan dumám van, hogy azzal bármelyik nőstényt leveszem a tappancsáról! Főleg, ha dalban dorombolom el! Kész! Végük van! … De akkor mi lehet a bökkenő? Miért nem akar egy lány sem tartósan velem sompolyogni? … Megvan! Tudom már! Biztos túl aranyos vagyok! Ez már sok a lányoknak! Ezt már nem tudják feldolgozni! Egy jószabású, sármos plüssmacska, egy kitűnő jazzdorombos, aki még aranyos is! Ilyen NINCS!!!

Pedig VAN, lányok és asszonyok!!! Az Etti mesében!!!

Muffin 

A bejegyzés trackback címe:

https://ettimese.blog.hu/api/trackback/id/tr874342109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása