-etti- 2012.03.29. 19:28

Re: Képfejtvény 3.

Helló!

Sok helyes és még több kreatív megoldás érkezett legutóbbi képfejtvényünkre. Valóban az ördöglakatnál egy fokkal könnyebb volt a feladvány, de remélem, hogy ezzel legalább mindenkinek helyrebillentettem az önbizalmát, és kiérdemeltem „a leggyapjasabb lelkű plüssló” megtisztelő címet széles ez világhálón.

Bizony, a „parkoLÓ” volt a megoldás. Egy parkolópályára tett, munkanélküli plüssló nem is adhatott volna fel ennél aktuálisabb képfejtvényt! Gratulálunk a helyes megfejtőknek Labdacsnak, Emíliának és Zsuzsinak. Kívánom, hogy ők is legyenek milliomosok! Továbbá külön köszönet illeti az alábbi kreatív válaszok beküldőit:

- kocsikkal versenyző gyors-talpaLó

- lóerő vagy lóerőtlenség

- beálló

- lóerő spóroló

- álldogáLó

- álLó

- egy patapiszkoLó

 

Szöszmöszös plüsspuszi Nektek, drága Olvasóim! Holnap megint én jövök egy izgalmas bejelentéssel!!! Addig is nyugodalmas szép álmokat! … Ne is foglalkozzatok vele, hogy mi lehet az az izgalmas dolog, amiről majd csak holnap fogok írni…

LászLó 

A bejegyzés trackback címe:

https://ettimese.blog.hu/api/trackback/id/tr164348614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása