-etti- 2012.03.30. 18:35

KedvcsináLÓ

Helló!

Újra itt vagyok, ahogy ígértem, drága gyapjas lelkű Olvasóim! Remélem, a meleg tej megtette hatását, és tudtatok pár órát szundítani mai izgalmas bejelentésem előtt.

Nem is húzom tovább a cérnaszálaitokat. A minap Muffin egyik kedves ismerőse, Eszter hívta fel a figyelmem egy alkalmi munkalehetőségre. A Marczipán Téri Művelődési Központban március 31-én, azaz holnap tartanak Tavaszi Kézműves Zavargásokat*, ahol mint önkéntes plüss a képen látható naposcsibék keltetésében kellene segédkeznem. 

Kedvenc adminisztrátorunk, Etti is részt vesz az eseményen. Az ő útmutatása nyomán fogjuk (kik)ölteni a kiscsibéket. De lesz még sok más meglepetés is: gyékénypillangó, origami nyúl, gyöngyből fűzött virág, széljáték, ékszerkészítés, bábszínház.

Szóval remélem, tudjátok mit jelent ez a lehetőség! Hát azt, hogy végre személyesen is találkozhatunk! Persze nincsenek illúzióim, hogy csak az én lófehér plüssöm miatt szelitek át a fővárost, de ha holnap véletlenül a Marczipán téren jártok, feltétlenül jöjjetek el a Tavaszi Kézműves Zavargásra!

 

* :)SZIAMARCZI! CSALÁDI PROGRAMOK

    :)SZIAMARCZI – TAVASZI KAVALKÁD

     MÁRCIUS 31., SZOMBAT, 10.00-14.00 
 

LászLó

A bejegyzés trackback címe:

https://ettimese.blog.hu/api/trackback/id/tr274350735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása