-etti- 2012.04.02. 20:23

Bocsánat!

Helló!

Sűrű bocsánatkéréssel és minimum egy plüssvirággal tartozunk azon drága Olvasóinknak, akiket április elseje alkalmából sikerült lóvá tennünk!

Kedvenc adminisztrátorunk több kétségbeesett telefonhívást és üzenetet regisztrált, amiben aggodalmatokat fejeztétek ki hirtelen eltűnésem miatt. Egyem meg azt a gyapjas szívetek!

Azt hittük, a „plüssgólyánál” rájöttök a turpisságra! Ezúton is szeretnénk külön bocsánatot kérni Gerzsontól, akinek plüssét felajánlottuk jutalom gyanánt a becsületes megtaláLÓnak. (Muffin ötlete volt.)

Reméljük, hogy továbbra is ugyanazt az aranyos, szeretetreméltó, szőrös plüssállatot látjátok bennünk, akik eddig voltunk! És hogy ennek bizonyságát adjuk, most azonnal leülünk a sarokba tett tűpárnára, és leírjuk százszor, hogy több ilyen gonosz tréfának nem tesszük ki gyapjas lelketeket! 

LászLó 

A bejegyzés trackback címe:

https://ettimese.blog.hu/api/trackback/id/tr114359075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása