Kedves Olvasók!

Pöttyös Fanni vagyok, plüssterapeuta, vattaturkász és az Etti mese „Pöttyös Fanni megmondja” című rovatának főszerkesztője.

Itt publikált cikkeimben aktuális és örökzöld, mindenkit – de főleg a női olvasókat – foglalkoztató témákat boncolgatok.

 

Hiába tömöm a fejem, egy olyan ismerősömre sem emlékszem, aki szereti a hétfő reggeleket. Sőt, a legtöbb pamutbarátnőm egyenesen retteg egy bizonyos hétfő reggeltől…

Vigyázat! A bájos, bojtos farkú plüssnyulak, a pelyhes sárga kiscsibék és a színes főtt tojások csak szemfényvesztés! Nem szabad bedőlni az olcsó trükknek! Valójában az év legádázabb ünnepével van dolgunk, amikor szövet nem marad szárazon!

El kell keserítenem hölgytársaimat, a húsvéthétfői tocsogás elől ugyanis sajnos nincs menekvés! A kutatások szerint a férfiak fejében az a tudományos-fantasztikus elképzelés él, miszerint, ha húsvéthétfő reggelén nem öntik le egy vödör vízzel vagy permetezik le szagos pacsulival nőismerőseiket, akkor azok néhány óra múltán spontán belső hervadásban kimúlnak.

Ezúton is szeretném megköszönni minden nőnemű plüss- és textiltársam nevében a férfitársadalom tagjainak eme kivételes aggodalmát, amit irányunkba mutatnak. Egyúttal felhívnám szíves figyelmüket arra, hogy nem feltétlenül előrevezető az, ha a plüssünket buborékos, esetleg öblítős vízben vagy virágillatú pacsuliban áztatják tocsogósra. Egy műszál virág is megteszi! Higgyék el, a kihímezett tojás nem marad el!

Pöttyös Fanni 

A bejegyzés trackback címe:

https://ettimese.blog.hu/api/trackback/id/tr284373572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása