-etti- 2012.04.12. 21:33

Re: Képfejtvény 4.

Bonzsúr!

Kedves képfejtvény megoldók! Újfent bizonyítottátok, hogy nem vatta van a fejetekben! Ötös, ötös, ötös és csillagos ötös! Az érdemjegyeteket írjátok be az ellenőrzőtökbe, és mutassátok meg otthon és/vagy a munkahelyeteken!

Legyetek büszkék magatokra, hisz hétről hétre kiváló sikereket értek el néhány plüssállat által írt blog képfejtvény rovatában. Ez komolyan több mint említésre méltó! :-)

A tegnapi, költészet napja alkalmából készített feladványunkra a következő elmés megoldások érkeztek:

Annamária: „A Költészet Napján költ Ő, ergo: költő.

Bértollnok. (A tojást nem ő tojta. Csak kikölti.)”

Emília: „Tollász.”   

Jani: „Szerintem költőtoll! :)”      (Hihihihihihi!)

Kedves Emília, a szerény „tollász” kifejezést nagyon köszönöm, még szándékomban áll használni a jövőben. (A szerzői jogokról és a piszkos anyagiakról majd privátban.) Annamária nagyon közel járt a helyes megoldáshoz, de… a győztes… már megint ENCI!

A megfejtés pedig: KÖLTŐMADÁR! … Értitek?! Gólya, tojás, toll, költészet napja, GERZSON…

A rosszmájú kommentek elkerülése végett szeretném megjegyezni, hogy Enci nem beépített ember, sőt nem is plüss! Ennélfogva mi sem értjük, hogy miért trafál bele mindig a helyes megoldásba, de ezúton is kívánjuk neki, hogy legyen  milliomos!

Gerzson

 

Ui.: Zsuzsinak is jár a csillagos ötös!!! Utolsó pillanatban beküldött „tollforgató”,csőretöltő-költő” és „gólya-poéta” megoldásaiért. :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://ettimese.blog.hu/api/trackback/id/tr834396138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása