-etti- 2012.05.07. 21:16

Tetszik?

Sziáú!

Senki és semmi sincs biztonságban, kedvenc Olvasóim! Még egy plüssállat sem! Sőt, tovább megyek: még egy plüssállat blogja sem!

Mit szóltok hozzá, hogy napok óta egy besurranó tolvaj ólálkodik az Etti mese körül? Egyszerűen nem tudjuk fülön csípni, pedig felváltva őrizzük a blogot. A bejegyzéseinkhez hozzá sem nyúl. A képeinket is érintetlenül hagyja… Csak a „Tetszik” gombjainkat viszi el… Rejtély… Reggelre már csak hűlt helyét találjuk kedvenc gombunknak.

Tudom, hogy Ti valamennyien ma született plüssbárányok vagytok! Nem is áll szándékomban meggyanúsítani Titeket. Inkább a segítségeteket szeretném kérni abban, hogyha bárki bármit tud az eltűnt „Tetszik” gombjainkról, kérjük, jelezze!

Nagyon fontos lenne, hogy visszakapjuk őket, hiszen ezek hiányában fogalmunk sincs arról, hogy egyáltalán tetszik-e Nektek, amit csinálunk, vagy érdeklődés hiányában boldogan élhetünk, amíg szét nem foszlunk…

A becsületes megtalálónak felajánlunk egy másik gombot. (Például a kis kék madarasat, azt semmire sem használjuk.)

Muffin 

4 komment

Címkék: muffin

A bejegyzés trackback címe:

https://ettimese.blog.hu/api/trackback/id/tr234494943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

stekelvarken 2012.05.07. 21:35:20

Édes Muffin, ne aggódj, a tetszikelést nem gombra mérik!

nix 2012.05.13. 15:20:33

Jelentem, én a kis kék madarasat is szoktam néha használni (még ha nem is a boldogságé a mondott szárnyas)...

-etti- · http://ettimese.blog.hu/ 2012.05.14. 14:53:46

@nix:
Most már mi is ragaszkodunk hozzá. Lehet, hogy Gerzson kirántja nekem...

Muffin
süti beállítások módosítása