-etti- 2012.05.09. 19:44

Talpalávaló

Sziáú!

Ma minden idők egyik legkompromittálóbb fotóját tárom a nyilvánosság elé:

Van magyarázat!

Gerzson épp a plüssömet masszírozza, ugyanis reggelre teljesen becsomósodott a vattám deréktájon. Mintha minden mozdulatnál egy nagylyukú, tompa hegyű tűt szúrnának a plüssömbe. Lehet, hogy már a hétvégi frontot érzem? Jóságos Cirmos! Olyan leszek, mint megboldogult Irmus üknagymamám, akit minden időjárás változás előtt szőrszálhasogató fejfájás kínzott. (Ráadásul szegénykének egész életében egy ízléstelen virágos szalmakalap volt a fejére varrva… Attól az én fejem is fájt volna…)

Az is lehet, hogy csak elfeküdtem a derekam. Az utóbbi napokban nagyon rosszul aludtam. Tegnap például azt álmodtam, hogy „tetszik” gombok lógtak a plüssömről, és a villamoson egy tolvaj levágta őket. Apropó! Ma reggel arra ébredtünk, hogy egy becsületes megtaláló az összes „tetszik” gombunkat visszaszolgáltatta. Ezúton is köszönjük! Használjátok egészséggel őket, kedvenc Olvasóim!

Remélem, Gerzson talpmasszázsa csodát tesz, és hétvégére visszanyerem a régi formám! Muszáj lesz, mert leutazom vidékre egy fesztiválra. Nem okozhatok csalódást a rajongóimnak! És fájós derékkal én sem tudok felhőtlenül szórakozni…

Muffin 

A bejegyzés trackback címe:

https://ettimese.blog.hu/api/trackback/id/tr804498986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása