Kedves Olvasók!

Pöttyös Fanni vagyok, plüssterapeuta, vattaturkász és az Etti mese „Pöttyös Fanni megmondja” című rovatának főszerkesztője.

Itt publikált cikkeimben aktuális és örökzöld, mindenkit – de főleg a női olvasókat – foglalkoztató témákat boncolgatok.

 

Pamutnőnek lenni az egyik legstrapásabb dolog a világon. Feszes program a nap 24 órájában.

Egy pamutnőnek már korán reggel bájosnak, aranyosnak és kedvesnek kell lennie. Ez még azoknak is megerőltető, akiknek gyárilag hímzett mosoly van az arcán.

A nap nagy részében aztán a munkahelyen kell megfelelnünk, ahol a nagy ráhajtás ellenére is mindig ügyeljünk arra, hogy bájosak, aranyosak és kedvesek legyünk! Ez pamutnőként különösen nehéz, hiszen nap mint nap meg kell vívni a küzdelmet azokkal a felettesekkel, akik szerint csak vatta van az agyunk helyén… A délutáni bevásárlást követően indulhat az önként és dudorászva vállalt második műszak otthon. Hiszen mi, nők adunk tartást a háznak: főzünk, mosogatunk, mosunk, vasalunk… És persze mindezt bájosan, aranyosan és kedvesen tesszük…

Aztán a nap végén – ha még nem szakadt el a cérnánk – jöhet a kikapcsolódás, egy kis kézimunka, avagy kilyukadt, foszlásnak indult párkapcsolatunk megfoltozása. Bájosan, aranyosan, kedvesen…

Pöttyös Fanni

A bejegyzés trackback címe:

https://ettimese.blog.hu/api/trackback/id/tr824500892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása