Helló!

Ez itt nem egy fizetett hirdetés, hanem legújabb programajánLÓm a Marczipán téri M(uffin?) Galériából.

Azt hiszem, erre mondják azt, hogy jó időben vagyok a jó helyen. Amióta státuszba helyezték a plüssöm, ez már a második olyan kiállítás, ami közel áll gyapjas lelkemhez.

Aktuális tárlatunkban nagy képzelőerővel megáldott Illusztrátor Pajtásaink képeit állítottuk ki, melyekhez saját házi kedvenceik álltak/ültek/feküdtek modellt. Sajnos egyik alkotó fantáziájában sem poroszkál hozzám hasonló páratlanujjú plüsspatás, de láthatjátok a répaszeletelés szakirodalmát bújó nyúlaput, a hétfejű ernyőlényeket, a plafonon függeszkedő papírmakikat, sőt, betekintést nyerhettek egy medvepár szuterén lakásába is. Csak azt nem értem, hogy mit keres a vitrinben egy szövetfarkas? Remélem, nem sokat! Máris konkurenciám akadt volna?

LászLó 

A bejegyzés trackback címe:

https://ettimese.blog.hu/api/trackback/id/tr514515193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása