-etti- 2012.05.24. 21:23

Ettike-tike-tike

HellóBonzsúrSziáú!

Névnapja alkalmából ma szeretnénk felköszönteni „jóságos tervezőnket”, kedvenc adminisztrátorunkat és névadónkat, ETTIT!

Gerzson: „Köszönöm Ettinek, hogy meglátta a plüssömbe varrt tehetséget. Hogy folyamatosan bátorított a plüssblog elindítására. Sőt, még most is meg van róla győződve, hogy az egészséges életmód nélkülözhetetlen eleme „minden napra egy Etti mese”. Köszönöm, hogy a rengeteg adminisztrációs feladat mellett időt szakít arra, hogy megfoltozza a Tanári-szigeteken szétcincált lelkem, és hogy kijavítja Muffin és LászLó helyesírási hibáit. Ezekre egyedül már nem lennék képes…”

Muffin: „Kösz, Etti, hogy bemutatsz minden barátnődnek. Köszönöm, hogy valódi plüssgruppiként csápolsz a koncertjeimen az első sorban. (Legközelebb elég lesz a másodikból is…) És hát, mit is mondhatnék még: Ettike-tike-tike, Ettike lány, estére legyen a babám!”

LászLó: „Örülök, hogy az Etti mese révén nemcsak plüssbarátokra, de egy rokonlélekre is találtam, az én drága gyapjas lelkű Ettim személyében! Köszönöm a romantikus közös sörényeregetést! Ígérem, hogy igyekszem mindig négy lábbal a földön állni, hogy Neked eggyel se kelljen!”

Bolyhos névnapot kívánunk minden Ettinek!

Gerzson, Muffin, LászLó

A bejegyzés trackback címe:

https://ettimese.blog.hu/api/trackback/id/tr364544522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása