Helló!

Romantikus kelléktáramban matatva egy igazi gyöngyszemet találtam Nektek mára, drága gyapjas lelkű Olvasóim!

Ha már elnyíltak a lóvirágok, ha már lejárt a RaffaelLÓ szavatossági ideje, ha már nincs kedvünk piciny plüsspuliszkámnak szólítani a kigülüzött vagy jelenlegi párunkat, de azért szeretnénk kedveskedni neki, és legfőképp romantikus hódoLÓ színben tüntetni fel magunkat, akkor kérjük fel egy „kanca keringőre”!

A kanca keringőhöz mindenekelőtt egy négyzetrácsos padlófelületre van szükségünk és természetesen valami kellemes zenebonára. A lényeg, hogy egy tetszőlegesen kiválasztott négyzet alakú járólapból elindulva lólépésben haladjunk az általunk választott irányba. A kanca keringőt elméletben is könnyű elsajátítani, de a gyakorlatban is gyors sikerélményt érhetünk el vele. Egy külső szemlélő számára első pillanattól úgy tűnhet, mintha tudnánk táncolni… Még egy magamfajta négyballábas páratlanujjú plüsspatás is képes semmi perc alatt bárkit megtéveszteni.

Szabad egy kanca keringőre?

LászLó 

A bejegyzés trackback címe:

https://ettimese.blog.hu/api/trackback/id/tr484546577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása