-etti- 2012.05.28. 21:26

Mutasd a mancsod!

Sziáú!

Nem hiszek túlzottan az orosz pókokban meg a csiribirkákban. Bár ha egy formás fekete plüssmacska megy át előttem az úton, akkor biztos utána fordulok. Hiába, azért a feszes pamut popsik mindig megbabonáznak! Grrr!

Annak az idős néninek, aki után ma délután fordultam meg az aluljáróban, egyáltalán nem volt feszes pamut popsija, viszont úgy olvasott a mancsomból, mintha szabásminta korom óta ismerne.

Azt jósolta, hogy a közeljövőben kemény, plüsspróbáló feladatok várnak rám, de eljön az idő, amikor az egész világ a mancsomból eszik majd… Szerintem épp itt lenne már az ideje, de ha a mancsomba ez van hímezve, akkor nincs mit tenni, kivárom!

Van valami, amire viszont nem kell sokáig várni! A mancsomban lévő csíkok szerint ugyanis még a héten találkozom valakivel, akire nagyon mély benyomást fog gyakorolni a plüssöm! Tűkön ülve várom!

Muffin 

A bejegyzés trackback címe:

https://ettimese.blog.hu/api/trackback/id/tr304551601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása