-etti- 2012.06.06. 21:26

Plüssmacsó

Sziáú!

Mint népszerű, keresett jazzdorombos plüssmacska sokat sompolygok emberek között, ezért fontos számomra az igényes, ápolt megjelenés. Én adok a plüssömre!

Bár manapság már sokak szerint nem divatos a testszőr, főleg ha az a testfelület egészét borítja, én nem tudok azonosulni ezzel a meglátással. Egy igazi férfinak igenis legyen szőr az arcán! Meg a hasán meg a hátán, a lábán stb.! A szőr is az ápolt megjelenés része: ápol és eltakar! A borotva, a gyanta és egyéb szőrtelenítő készítmények csak hülyét csinálnak a magunkfajta plüssmacsókból, én mondom!

A mancs- és karomápolás mellett fontos még időt szakítani a személyiségünkhöz illő, stílusos bozont belövésére is, mint ahogy azt az alábbi – egy szimpla esti hajszárítás alkalmával készült – fotó is bizonyítja.

Már csak egyetlen dologról nem beszéltünk: a sörhasról. A sörhas szintén az igényes megjelenés része, hisz gömbölyded alakjával a jólétet szimbolizálja, ami minden nő igénye…

Muffin 

A bejegyzés trackback címe:

https://ettimese.blog.hu/api/trackback/id/tr674570189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása