Helló!

Hallottatok már az új hóbortról? Nyugi-gombolyag. Muffintól kaptam. Szerinte ettől majd megnyugszom, ellazulok, és szebbnek fogom látni a világot.

Nem értem, hogy ezt mire alapozzák a macskák. Ez csak egy gombolyag! Azaz több méter összekuszálódott fonal! … Aminek rendkívül szép a színe! Kiemeli a lófehér sörényem!

Nem lenne túl férfias, ha most elővenném a kötőtűmet, igaz? De a kötögetés olyan nyugtató! És milyen romantikus lenne egy szép hosszú sálat kötni ebből a gombolyagból, amivel aztán körbetekerhetném a plüssöm, amikor nagyon egyedül vagyok…

Ugye, nem néztek rám „fordított” szemmel, drága gyapjas lelkű Olvasóim, ha még ma kötőtűt ragadok? Minden nap egy sor! Lehet tippelni, meddig bírom fonallal… meg cérnával!

LászLó 

A bejegyzés trackback címe:

https://ettimese.blog.hu/api/trackback/id/tr44572414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása