Bonzsúr!

Megindult a visszaszámlálás a Tanári-szigeteken. A hátralévő pár napot már fél gólyalábon is kibírom. De közben folyton azon tömöm a fejem, hogy hol vegyek revansot ezért a tanévért, mely során nap mint nap számkivetett plüssgólyaként igyekeztem felvenni a küzdelmet a benn(s)zülött fiókákkal szemben.

A Tanári-szigetektől távol eső Kanári-szigetekre gondoltam. Tisztán látom magam, ahogy két pálmafa közé kifüggesztett nyugágyban pihentetem a plüssöm. Fáradtságtól remegő gülüimet a vadregényes tájra vetem, és mélyeket szuszogva gyönyörködöm az óceán végtelen kékségéből fel-felbukkanó és minduntalan rám mosolygó delfinekben. Mindeközben a csőrömet valami egzotikus koktélba lógatom, a szárnyamat pedig a … bilibe…

Gerzson 

A bejegyzés trackback címe:

https://ettimese.blog.hu/api/trackback/id/tr144581700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása