-etti- 2012.06.12. 20:14

ÁlomnyaraLÓ

Helló!

Miután ma, június közepén rám szakadt az ég, kicsit elgondolkodtam, hogy mit is várhatok az idei nyártól. Rövid töprengés után arra jutottam, hogy legfeljebb párizsis zsemlét…

De ha pozitívabban állnék a dolgokhoz – márpedig köztudott, hogy jó vagyok a romantikus ábrándok szövögetésében –, akkor sokkal szebb nyaralást is el tudnék képzelni magamnak, természetesen PÁRIZSban!

Rengeteg romantikus francia filmet láttam, így nem okozna gondot asszimilálódni. Egy hófehér plüssló a szerelmesek városában! Egy hófehér plüssló az Eiffel torony tetején, a Diadalív árnyékában, a Champs Elysées-n ügetve, a Szajna partján kávézva, Mona Lisával a LÓuvre-ban… „VaLÓságos” kikapcsoLÓdás lenne! És mint tudjuk, Párizs megér egy pihét!

LászLó

A bejegyzés trackback címe:

https://ettimese.blog.hu/api/trackback/id/tr984584254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása