-etti- 2012.06.13. 20:45

Balatoni nyáú

Sziáú!

Akkor ez most egy körkérdés?

Én, a két szőrös tappanccsal a földön sompolygó plüssmacska nem különösebben szeretek nyaralni. Az olyan izzasztó, döglesztő, fárasztó tevékenység. De ha van egy hely, ahol mégis tudok lazítani a cérnaszálaimon, akkor az a Balaton-part.

Bár elég sokat legombolnak a plüssről a büfékben, azért kihagyhatatlan a rántott ponty és/vagy pinty, a fokhagymás-tejfölös vánkos és természetesen a hideg csapolt sör! Tele plüssel pedig nincs is jobb dolog, mint tohonyán elnyúlni a fűre terített szöszmösz pokrócon és stírölni a bikinis, úszógumis cicamicákat. Mielőtt lemegy a nap, érdemes közülük egyet kimenteni a szőrös bokáig érő vízből, majd a stégen szárítkozva eldorombolni neki, hogy „a nyaralás messze száll”. Kicsit hatásvadász trükk, de a csajok hálásak érte. És tulajdonképpen erről szól a balatoni nyáú!

Muffin 

A bejegyzés trackback címe:

https://ettimese.blog.hu/api/trackback/id/tr574586589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása