-etti- 2012.06.25. 17:33

RecepciLÓ

Helló!

Most néhány hétig a Marczipán Téri Művelődési Központból jelentkezem. Mert én ilyenkor se lógatom a lábaimat! Sőt, a nyári szünetre való tekintettel komoly, felelősségteljes munkakörbe helyezték a plüssöm. Három héten keresztül én leszek a Marczipán téri recepciLó!

Forduljatok hozzám bizalommal, drága gyapjas lelkű Olvasóim, ha bármilyen információra van szükségetek a Marczipán térről! Szívesen tájékoztatlak benneteket, felveszem a telefont, ha hívtok, kinyitom az ajtót, ha jöttök… Ja, nem, azt nem nyithatom ki, mert nem hagyhatom el az információs pultot…Viszont automata, szóval nagy valószínűséggel érzékeli, ha be akartok jönni.

Amellett, hogy én vigyázok az egész házra – ami nem győzöm hangsúlyozni, mekkora felelősség –, egyéb extra szolgáltatásokat is nyújtok. Például a legtöbb recepciós kollégám nem engedné, hogy a fülét vakargassák, vagy a szügyét cirógassák, vagy a hátát simogassák, vagy hogy befonják a sörényét…

LászLó

A bejegyzés trackback címe:

https://ettimese.blog.hu/api/trackback/id/tr154610546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása