Helló!

Ma egy újabb Marczilényt szeretnék Nektek bemutatni, drága gyapjas lelkű Olvasóim! Mert – mint ahogy azt már Ti is tudjátok – a Marczipán Téri Művelődési Központban még a falnak is szeme van! Ez az egy dolog vigasztal, amikor a rekkenő hőségben a Balaton langyos vize helyett a recepción lógatom a lábaimat… Bár tulajdonképpen vízben nálunk sincs hiány! Erről mindig gondoskodik Tomi.

Vízfejű Tomiról azt érdemes tudni, hogy az ideges típusú Marczilények közé tartozik. Rendszerint már kora reggel felidegesíti magát valamin, amitől teljesen felmegy az agyvize. Ennek mi, a ház dolgozói isszuk meg a levét, ami most a forró nyári műszakban azért nem esik annyira nehezünkre. Ugyanakkor Tomival nem árt jóban lenni, mert elég sajátságosan kezeli a „vízadagoló automata” munkakörhöz tartozó feladatait. Például ha valaki nem a megfelelő módon közeledik hozzá, uram bocsá’, a lelkébe gázol, az megnézheti magát! Tomi ugyanis mindenkinek azt adja, amit (szerinte) megérdemel: kinek hideget, kinek meleget… kinek a pohárba, kinek a pohár mellé… Ideges típus…

LászLó

A bejegyzés trackback címe:

https://ettimese.blog.hu/api/trackback/id/tr844638694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása