Helló!

Ezen a képen azt a pillanatot örökítették meg drága gyapjas lelkű barátaim, amikor a bolyhos sütinapi tortám mögött ülve épp nem bírok a kamerába nézni, mert Muffin teljesen elvonja a figyelmemet azzal, hogy úgy tesz, mint aki épp akkor fullad meg egy véletlenül felböfögött szőrgombóctól, pusztán azért, hogy mosolyt csaljon az arcomra, pedig tudhatná, hogy felesleges, mert az úgysem látszik a képeken.

Pedig mosolygok. Mondjuk ebben a korban már nincs miért… És most ne kezdjetek el számolgatni, mert a képen szereplő sok-sok gyertya csak illusztráció, de legalábbis megtévesztő. Ámbár ha összeadjátok a rózsaszín és a sárga gyertyák számát, és azt megszorozzátok a fehér gyertyákéval, majd az így kapott összegből gyököt vontok, és elosztjátok a sárga gyertyák számával… Akkor hamar meg fogtok öregedni a kíváncsiságtól!

LászLó

2 komment

Címkék: lászló

A bejegyzés trackback címe:

https://ettimese.blog.hu/api/trackback/id/tr644671570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SunnyDonnelly · www.sunny-donnelly.blog.hu 2012.07.25. 01:10:30

Kedves LászLÓ!
Mindenki annyi idős, amennyinek érzi magát!(főleg mikor kevesebbnek érzi magát a valódi koránál!:) )
még egyszer(kétszer, háromszor, négyszer...sokszor:D) NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!:) (a torta biztos finom volt:D)

-etti- · http://ettimese.blog.hu/ 2012.07.26. 19:40:00

@NapShe:

Ebben egyetértünk! Én a fent leírtak alapján gyök háromnak érzem magam (valaki kiszámolta...)! És valóban, egy nappal sem többnek! :-D
Köszönöm a lókívánságot!

LászLó
süti beállítások módosítása