Helló!

Drága gyapjas lelkű olvasóink! Továbbra is kellemesen izzadunk a Balaton partján. Minden évben ez idő tájt tesszük fel a kérdést, hogy: „Miért pont mi? Ó, lóságos Isten! Mit vétettünk Neked, hogy pont minket küldtél egy szál plüsstakaróban erre a világra?”

A helyi lakosok állítása szerint a víz hőmérséklete kiváló. Elhisszük nekik. Mi azért még hezitálunk, hogy megmártózzunk-e vagy sem. Nem túl kellemes ugyanis még hónapokkal később is azt hallgatni a közvetlen környezetünktől, hogy: „Jól érzem, hogy a Balatonon nyaraltatok a nyáron?” Persze egy jól időzített 30 fokos kímélő program megoldást jelenthet erre az esetre is, de minek bonyolítsuk az életünket…

Muffin már más tészta! :-) A fejébe vette, hogy ő lesz kis hazánk első, hínárosban ragadt, bikinis cicababákra specializálódott plüss vízimentője, alias Csíkos Muffinhoff!

LászLó

A bejegyzés trackback címe:

https://ettimese.blog.hu/api/trackback/id/tr44690639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása