-etti- 2012.08.06. 21:00

LÓkötő

Helló!

Drága gyapjas lelkű Olvasóim! Az év legforróbb napján már annyira alapszinten működik az asszociációs készségem, hogy a hőségről csak a meleg jut eszembe, arról pedig a sálam, amit addig kötök, amíg fel nem állítom „a világ leghosszabb, plüssló által kötött sála Guiness rekordot”.

Ma új színt vittem a projektbe:

LászLó 

A bejegyzés trackback címe:

https://ettimese.blog.hu/api/trackback/id/tr994699106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nix 2012.08.07. 14:22:56

Nem hinném, hogy csak a plüssök büszke népéhez való KÖTődésem mondatja velem, hogy KÖTöznivaló bolond, aki beleKÖT abba, hogy nincs is ilyen rekord. Hiszen egy rekord felállításához nem KÖTelező egy korábbi...
És hamár ez így előjött, engedtessék meg megkérdenem: Jól sejtem-e, hogy Ön, mint plüssló családi hagyományokat folytat, aki a lóvasutakat mozgatő ősök után sem hagyta el a KÖTÖTT PÁLYÁT?

-etti- · http://ettimese.blog.hu/ 2012.08.10. 14:37:26

@nix:
Helló!
Jól sejted, drága gyapjas lelkű Nix barátom! Őseim között rengeteg lókötő volt, így ez nyilván engem is befolyásolt a kötött pályaválasztáskor.
LászLó
süti beállítások módosítása