Bonzsúr!

A hír igaz! Kitették a szőrünket! De jó barátunk, WiFi segítségével a blog nem áll le!

Valójában csak átmeneti volt az a fészek, ahol az utóbbi időben többedmagammal meghúztam a plüssöm. De a gazdája hirtelen felindulásból úgy döntött, nem szeretné, hogy a lakást továbbra is ambíció nélküli plüssállatok lakják, akik csak a port fogják.

De minket nem akármilyen plüssből varrtak! Úgyhogy a csőr-, mancs- és láblógatás után inkább új lakóhely után nézünk. És csak azért is bebizonyítjuk: annak ellenére is érvényesülni tudunk a világban, hogy vatta van a fejünkben!

Izgalmas lesz!

Gerzson 

2 komment

Címkék: gerzson

A bejegyzés trackback címe:

https://ettimese.blog.hu/api/trackback/id/tr814704313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

stekelvarken 2012.08.09. 20:22:22

Egy fészek, egy macskakosár (ha zárható :)) és egy kis istálLó elfér még nálunk, gyertek Szentegérre! (bár az az IKEA-bútor jelző egy kissé erős volt, amivel legutóbb illettetek...)

-etti- · http://ettimese.blog.hu/ 2012.08.10. 14:34:35

@stekelvarken:
Bonzsúr!
Elismerem, a holland tudásom hagy némi kívánnivalót maga után. Legközelebb alaposabb háttérmunkát végzek.
Egyelőre itt a környéken nézünk fészket, macskakosarat és istálLÓt, de a felajánlást nagyon köszönjük. Szentegér bizonyára gyönyörű város! Muffin érdeklődését abszolút felkeltette.
Gerzson
süti beállítások módosítása