Kedves Olvasók!

Pöttyös Fanni vagyok, plüssterapeuta, vattaturkász és az Etti mese „Pöttyös Fanni megmondja” című rovatának főszerkesztője.

Itt publikált cikkeimben aktuális és örökzöld, mindenkit – de főleg a női olvasókat – foglalkoztató témákat boncolgatok.

Ahogy azt múlt héten ígértem, ez alkalommal a fröccsöntött lapátról jelentkezem, ahová a szőrösszívű, elszabott pamuthímek száműzik megunt és kidobásra ítélt hölgy társaimat.

A kezdeti fázison (lásd: Élet a lapáton túl I.) túllépve, kissé megnyugodva vegyük szemügyre, hová is kerültünk. Első látásra a képen látható tárgy valóban egy lapátnak tűnik. Másodikra is… De semmi ok az elkeseredésre! A lapátnál rosszabb helyre is kerülhettünk volna! Sőt, a lapát kifejezetten családcentrikus közeg. Gondoljunk csak a „Házasodik a lapát, elveszi a piszkafát” kezdetű slágerre!

Mindenesetre felesleges hosszú távon berendezkedni egy műanyag lapáton, mert bizton állíthatom, ez csak egy átmeneti lakóhely minden kidobásra ítélt pamuthölgy életében. Igen, lányok, van élet a lapáton túl!!! Sőt, egy kis kitartással és nagy adag önbizalommal eljuthatunk akár egy ásóra, egy kapára vagy egy nagyharangra is! 

Pöttyös Fanni

A bejegyzés trackback címe:

https://ettimese.blog.hu/api/trackback/id/tr74709009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása