Kedves Olvasók!

Pöttyös Fanni vagyok, plüssterapeuta, vattaturkász és az Etti mese „Pöttyös Fanni megmondja” című rovatának főszerkesztője.

Itt publikált cikkeimben aktuális és örökzöld, mindenkit – de főleg a női olvasókat – foglalkoztató témákat boncolgatok.

Élet a lapáton túl című sorozatunk azon fejezetéhez érkeztünk, melyben fröccsöntött lapátra kényszerített pamut hölgy társaimmal közösen elindulunk egy új, az eddigieknél sokkal szebb és sokkal pöttyösebb élet felé.

A legfontosabb, hogy a nagy útra alkalomhoz illően öltözzünk fel! Én személy szerint a piros alapon fehér pöttyös megoldást javaslom. Nincs olyan lapátra tett nő, akinek ne állnának jól a pöttyök! A piros textil pedig évszázadok óta tudvalevő, hogy vidít és nem utolsó sorban vadít. Szóval higgyék el, a piros pöttyös kombinációnak egyszerűen lehetetlen ellenállni! Ne csodálkozzunk hát, ha az utcán sasszézva ilyeneket hallunk a hátunk mögött: „Szia kislány! Nagyon baba vagy! Befűznélek, mint tűbe a cérnát!” Ez pedig akármilyen férceletlen bók, egy ilyen időszak után minden vattacukor lelkű pamut hölgynek jólesik…

(A kép csak illusztráció.)

Pöttyös Fanni

A bejegyzés trackback címe:

https://ettimese.blog.hu/api/trackback/id/tr44753638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása