-etti- 2012.09.08. 22:05

Random Turné No.4

Sziáú!

Plüssök és plüssösök! Cicamicák és cicamacák! Muffin Random – avagy a macska rúgjon be – Turnéja újabb állomásához érkezett!

Ma Budapest egyik legforgalmasabb csomópontján rántottam elő kedvenc autentikus fémbizgentyűmet, hogy aki még nem látott, hallott plüssmacskát dorombolni a Széll Kálmán téren, ne maradjon ki ebből a felejthetetlen élményből!

A helyszínválasztást ezúttal nem bíztam a véletlenre. A kellemes gyros és hamburger illattal átitatott Széll Kálmán téren még esőnapon is nagyszámú közönség szokott összejönni, nemhogy egy verőfényes szombat délután! A hallgatóság folyamatosan adta át egymásnak a placcot. Az átutazók, turisták, csavargók, hajléktalanok, virágárusok, kóbor macskák gyűrűjében a vártnál még mindig többen álltak meg hitetlenkedve a plüssöm előtt. Mintha én lennék az egyetlen jazzdorombos plüssmacska az országban, aki utcazenélésre adja a szőrös fejét! Bár ha jól belegondolok, tényleg nincs tudomásom konkurens plüsskollégáról… Szóval nem lepődnék meg, ha a következő napokban mindenféle kalózvideók lepnék el az internetet egy cuki szőrös macskáról, aki világszínvonalon dorombolja el azt, hogy „Azok a bolyhos szép napok, ég veled…”

Mai koncertem egyébként a „Minden plüss lakjon jól” Alapítvány támogatásával jött létre. A befolyt adományokból kuckókereső akciónkat finanszírozzuk. A kifolyt adományokból meg… a macska rúgjon be!

Muffin 

A bejegyzés trackback címe:

https://ettimese.blog.hu/api/trackback/id/tr774763777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása