-etti- 2012.09.20. 13:31

Életjel

Bonzsúr!

Ez most egy életjel, Drága Olvasóink! Egy bejegyzés, ami annak a biztosítéka, hogy még nem foszlottunk el teljesen a plüssuniverzum színéről.

Izgalmakkal teli és internet nélküli heteken vagyunk túl. De fergeteges jó hírrel szolgálhatunk! Végre megtaláltuk és megvásároltuk azt a kulcsot, ami az új kuckónk ajtaját nyitja!!!

Éljen! Éljen! Éljen! Annyira nagy az öröm, hogy legszívesebben kiugranánk a plüsstakarónkból! Viszont azzal elvesztenénk monitorképes külsőnket és vele együtt jó néhány Etti mese rajongót is…

Igyekszünk szép lassan megtömni a kuckót az otthon melegével. De addig is számíthattok a tőlünk megszokott rendszeres blogbejegyzésekre, a képfejtvényekre. Sőt! Hamarosan begyújtom a Gerzson „megújult” Rezsóját is!

Gerzson

A bejegyzés trackback címe:

https://ettimese.blog.hu/api/trackback/id/tr734790338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása