-etti- 2012.09.29. 17:27

Gasztrofészek

Bonzsúr!

Most aztán valóban bizonyosságot nyert a mondás, miszerint „a plüssök élete nemcsak játék és mese”. A nagy költözés közepette ugyanis alig maradt időnk egy-egy Etti mesére. Titkon reméljük, hogy mindannyian válogatott elvonási tünetektől szenvedtek az elmúlt időszakban, és a kockázatok és mellékhatások elkerülése érdekében régi bejegyzéseinket olvasgatták…

De ahelyett, hogy bilibe lógatom a plüssöm, inkább mutatok Önöknek valamit. Íme, az új fészkünk egy részlete, a megújult Gerzson Rezsója forgatási helyszíne, avagy a konyhánk. Új élet ide vagy oda, a szereposztás nem változik. Továbbra is én fogok gondoskodni a kis csapat élelmezéséről. Na, de egy ilyen konyhában nem is lesz ellenemre húslevest főzni cérnametélttel, vagy bundás húst sütni, esetleg összedobni egy kis abrakazabrát vagy egy vattacukros plüsskótát!

Még kicsit elveszettnek tűnök az új konyhában, de ígérem, hogy már nem kell sokáig számolgatni a plüssbárányokat elalvás előtt, mert hamarosan újra begyullad Gerzson Rezsója!!!

Gerzson

A bejegyzés trackback címe:

https://ettimese.blog.hu/api/trackback/id/tr14810181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása