Kedves Olvasóim!

Pöttyös Fanni vagyok, plüssterapeuta, vattaturkász és az Etti mese „Pöttyös Fanni megmondja” című rovatának főszerkesztője.

Itt publikált cikkeimben aktuális és örökzöld, mindenkit – de főleg a női olvasókat – foglalkoztató témákat boncolgatok.

 

Ébresztő, drága fröccsöntött lapátra tett pamut hölgy társaim!

Már jó néhány hét eltelt azóta, hogy utoljára jelentkeztem Élet a lapáton túl című rovatommal. Nem véletlen a hosszúra nyúlt szünet. Biztos vagyok benne, hogy ennyi idő távlatából már azok a kedves Olvasóim is pozitívabban szemlélik a dolgokat, akik kénytelenek voltak a saját pamuttakarójukon megtapasztalni, hogy milyen vacak érzés, amikor valaki megunt rongybabájaként ülnek egy fröccsöntött lapáton. Ez utóbbi megállapításommal, valamint a fotón is látható mutatókkal szeretném most prezentálni azt a közhelyes pozitív gondolatot, miszerint az idő minden lyukat befoltoz.

Pöttyös Fanni 

A bejegyzés trackback címe:

https://ettimese.blog.hu/api/trackback/id/tr874824443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása