-etti- 2012.10.28. 13:16

Kicsi gesztenye

Bonzsúr!

Ismét beköszöntött a lelombozó időszak a Tanári-szigeteken. Markáns hidegfront, csapadék, szél… Csomó olyan dolog, amit egy szál, a nedvességet előszeretettel magába szívó plüssben, ingatag fejtartással nem egyszerű átvészelni.

De hát, amúgy is van okom ingatni azt a szépen szabott fejemet, mert ha máskor nem, ilyenkor mindig eszembe jut, hogy én valójában egy pályát tévesztett plüssgólya vagyok. A nettó pedagólya átlagkeresetemmel kitömhetem a plüssöm… Mert sajnos idén sem futja belőle csoportos afrikai nyaralásra, de még arról a forradalmian új, speciális plasztikai beavatkozásról is kénytelen vagyok lemondani, aminek keretében fűtőszálakat varrnának a bélésembe.

Gesztenye.JPGÍgy marad a megújult Gerzson Rezsója, amit igyekszem még a héten begyújtani, hogy az otthon melegével és valami idényjellegű finomsággal lepjem meg szőrös lakótársaimat és Önöket is, drága Olvasóim. Mit szólnának mondjuk egy tál tejszínhabos kippkopp-püréhez? Bár Muffin biztos jobban örülne, ha egyszer gesztenyével tömött melleket találna a tányérján...

Gerzson

A bejegyzés trackback címe:

https://ettimese.blog.hu/api/trackback/id/tr994874792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása