Kedves Olvasók!

Pöttyös Fanni portré 2.JPGPöttyös Fanni vagyok, plüssterapeuta, vattaturkász és az Etti mese „Pöttyös Fanni megmondja” című rovatának főszerkesztője.

Itt publikált cikkeimben aktuális és örökzöld, mindenkit – de főleg a női olvasókat – foglalkoztató témákat boncolgatok.

Immár három hónapja indult Élet a lapáton túl című rovatom azzal a céllal, hogy segítséget és lelki támaszt nyújtson azon pamut hölgyek számára, akiket egy rusnya napon elért a kidobott rongybabák végzete.

Nehéz időszakon vagyunk túl, drága témában érintett Olvasóim, de a sok jó tanács, praktika, az idő és nem utolsó sorban a pöttyök remélhetően megtették hatásukat, és a fröccsöntött lapát már csak rémálmainkban köszön vissza (lesben állva a spájz sarkában felejtett bosszúálló partvis mellett, hogy egy váratlan pillanatban lelapátoljon bennünket, mielőtt felébrednénk).

Pöttyös Fanni és LászLó.JPGHa sikerült kibogozni a fejünkben összekuszálódott cérnaszálakat, megstoppolni cafatokra tépett szívünket, nincs más hátra, mint csak saját magunkkal törődni! Szánjunk időt egy kényeztető pamut programra! Találjuk meg önmagunkban – a bájos játékbaba külső mögött – a 100 százalék pamut NŐt! És igen, szövögessük újra szétfoszlott álmainkat! Még ha egyelőre elképzel-hetetlennek is tartjuk, hogy egy újabb szőke herceg önálló életre kelt zoknijait mosogassuk, miközben a gyomrán át igyekszünk levágni az utat a szívéig. Egy hófehér plüsslovat azért feltétlenül szerezzünk be, mert egy egyedülálLÓ pamut nő életéből sem hiányozhat a romantika!

Pöttyös Fanni

A bejegyzés trackback címe:

https://ettimese.blog.hu/api/trackback/id/tr634892536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása