-etti- 2012.11.21. 09:57

Badár színre lép!

Csőrike!

Na, mi van? Mi ez a nagy csönd? Sehol egy plüss? Nem értem… Hová tűnt mindenki?

Nos, nem akarok vészmadár lenni, de…

Talán ottfelejtették magukat egy polcon, és azóta is távolba révedő gülükkel tekintenek a plüssuniverzum egy érdektelen pontjára?

Vagy gondatlan kezek nyirbálták volna meg a plüssök szólásszabadság jogát? És két nyisszantás között még a szót is beléjük varrták?

Esetleg kitömött plüssállat gyanánt – mint egzotikus magyar hungarikumot – a messzi Kínába importálták őket, ahol most épp kicsi sárga kínai varrónők veszik le róluk a méretet, hogy megkezdjék a tömeggyártásukat? (Egy „kisz occó” bandzsa Muffint én is vennék, de „öccá” forintnál többet nem adok érte!)

Portré.JPG

Ezek szőrén-szálán eltűntek… Amíg nem kerülnek elő, azt hiszem, nincs más választásom, minthogy végre színre lépjek!

Gondolom, Gerzson már sokat beszélt rólam. Hisz távoli rokoni cérnaszálak kötnek minket egymáshoz. (Állítólag az őseink valamikor ugyanannak a családfának az ágain szöszmötöltek.) De ha mégsem hallottatok rólam eleget, és szeretnétek jobban megismerni, hessenjetek az oldalamra: Badár.

Badár Béla

A bejegyzés trackback címe:

https://ettimese.blog.hu/api/trackback/id/tr44917872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása