Csőrike!

Nos, már napok óta a fővárosban keringek, mint kótyagos a levegőben, de nyoma sincs kitömött bloggereknek. A megadott lakcímen utoljára fél éve látták őket nagy bőröndökkel… vagy bőröndökben… Kissé ellentmondásos volt a szomszédok beszámolója.

A kettes metró vonalán se találtam őket. Tulajdonképpen egyetlen plüssállattal sem találkoztam a metróban… Aggódnom kellene?

Metróban.JPGMondjuk épp a minap olvastam az interneten egy interjút a nemzeti állattitkárral, aki fontosnak tartotta megemlíteni, hogy az utóbbi időben egyre több plüssállat kérelmezi a külföldre importálását. Valóban ennyire ellehetetlenült volna a plüssök helyzete Magyarországon?

Esetleg egy nulladik típusú, misztikus szösztelenítésen esett át a város?

Vagy egyszerűen csak arról van szó, hogy a plüssök inkább villamossal járnak?

Na tessék, az efféle vészmadárkodásokból születnek aztán „a madarak azt csiripelték, hogy...” kezdetű városi legendák. Azt hiszem, kénytelen leszek visszaolvasni az utóbbi hónapok blogbejegyzéseit, hátha azokból kiderül, hol találom Gerzsonékat.

Badár Béla

A bejegyzés trackback címe:

https://ettimese.blog.hu/api/trackback/id/tr824924967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása