-etti- 2011.10.11. 12:49

Zombi-e vagy?

Sziáú!

Kezdek beletörődni abba, hogy én nem fogok egyik percről a másikra világhírű médiasztár lenni. Nekünk plüssöknek ugyanis hatványozottan nehezebb a helyzetünk, keményen meg kell küzdenünk minden apró elismerésért. A hétköznapokban folyamatos szurkálódásnak vagyunk kitéve, mindig az orrunk alá dörgölik, hogy mi csak plüssök vagyunk! De hiába keresztezik utunkat vattagöröngyök, higgyétek el, hogy amit eltervezünk, azt keresztülvisszük tűkön-flízen át!

Egyébként sem adnám a plüssöm arra, hogy holmi VV Muffinként ismerjen meg az ország! Bár nem mondom, csábító az a sok bezártságra ítélt nőnemű ott a villában, de nem olyan plüssből varrtak engem, hogy kamerák előtt doromboljam ki a magánéletem. Ráadásul a plázacicák egyébként sem az eseteim…

Viszont van most egy másik lehetőség, amivel mindenképp élni szeretnék. A nyár folyamán jelentkeztem statisztának Brad Pitt legújabb filmjébe, amit itt forgatnak Budapesten. A szerepem szerint egy olyan zombimacskát kellene megformálnom, akit egy Whiskas nevű vírus fertőzése változtat élőhalottá. Szerintem nagyon jól szerepeltem a castingon. A szervezők is egyből felfigyeltek a tehetségemre… meg nyilván a plüssömre. Azt mondták, nagy előnnyel indulok a testfelépítésemből adódóan, hiszen előfordulhat, hogy a forgatás során akár kezek, lábak vagy éppen törzs nélkül kell majd rendületlenül sompolyognom az emberi hús szaga után… Reszkess, Brad!   

Muffin

2 komment

Címkék: muffin

A bejegyzés trackback címe:

https://ettimese.blog.hu/api/trackback/id/tr953294715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

*enci* 2011.10.11. 15:42:32

Drága Muffin!
Hogy Zombi-e vagy- e, vagy mi? Bár nagyon jó fotó, minden elismerésem, aki Téged fényképezett. Ezek a világító szemek! De elárulok vmit, ha nem tudnád Te magad is. Te , Muffin cukimuki vagy, bizony! :)

-etti- · http://ettimese.blog.hu/ 2011.10.11. 16:07:58

@*enci*: Tudom, Enci, tudom... De erre Brad nem jöhet rá! ;-) Muffin
süti beállítások módosítása