-etti- 2011.10.16. 16:26

Plüss 'n' Roll

Sziáú!

Plüss ’n’ Roll van, kedvenc Olvasóim! Ezúton üzenem Nektek, hogy egy kiszabott jó koncertről maradt le az, aki tegnap este inkább a piacvezető kereskedelmi csatornában csücsült, és keresztbe tett szemekkel küldözgette a telefonjáról az emelt díjas sms-eket. Ehelyett egy fergetegeset bulizhattatok volna a legjobb magyar rock zenekar koncertjén, ahogy azt én is tettem a már cseppet sem titkos szenvedélyemnek hódolva. 

Már maga a helyszín is említésre méltó. Egy nemrég nyílt, igazi rockkocsma a XI. kerületben hosszú pulttal, nagy színpaddal, kalózos illusztrációkkal. Bár a névválasztást még emésztenem kell. „Babra Negró?!” … Na mindegy, a lényeg, hogy cool vagy TURBO, csuda a zenétek, tudja meg az egész falu! Egyszerűen imádom őket! Megint elérték, hogy plüsskívületi állapotban pörögjek a színpad előtt. Úgy ugráltam, mintha valaki tűvel szurkált volna. A tegnap este után szükségem is lesz egy kis fércműtétre, mert a nagy fejrázásban kicsit meglazultak a cérnaszálaim. De lehet, hogy akkor már varratok egy TURBO tetkót is a mancsomra!

A helyet persze még be kell járatnom. Most például egy plüss sem volt rajtam kívül, ami egy kicsit feszélyezett, de üzenem a többi rajongónak, hogy legközelebb ne ijedjenek meg, ha egy pszichedelikus állapotban lévő plüssmacskát látnak rock koncerten csápolni. Nekem is szükségem van az élő koncert varázsára! Az otthoni TURBO szimulátoromat csak akkor tudom használni, ha Gerzson nem tartózkodik a lakásban. Már betépve tudom mindkét albumot! Csak vicceltem… Nem is tudom… Szóval hihetetlenül fel tudnak turbózni a koncerteken! Annyira jó, amit csinálnak, hogy már-már felébredt bennem a gyanú, hogy ők is plüssök…

A Plüss ’n’ Roll örök! Mancsvillaaa! Grrr!

Muffin

A bejegyzés trackback címe:

https://ettimese.blog.hu/api/trackback/id/tr803307080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása